Kertaa yo-kokeisiin

Lyhyen matematiikan Preppaaja

Lyhyen matematiikan kertausmateriaalin avulla valmistaudut tehokkaasti ylioppilaskirjoituksiin! Materiaali kattaa kaikki lyhyen matematiikan pakollisten ja valinnaisten opintojen keskeiset sisällöt. Videoiden avulla kertaat nopeasti aihekokonaisuuksia ja saat tärkeitä ohjeita tehtävien ratkaisemiseen ja ohjelmistojen käyttöön. Preppaajan monipuoliset harjoitustehtävät antavat hyvät eväät ylioppilaskokeeseen!

Apunasi jo toimiviksi todetut sisällöt

Lyhyen matematiikan Preppaaja -kertauskurssi pohjautuu suosittuun Studeon lyhyen matematiikan kertausmateriaaliin, ja se sisältää lukion lyhyen matematiikan pakollisten ja syventävien opintojaksojen keskeiset sisällöt. Preppaaja auttaa sinua kertaamaan itsenäisesti ja saavuttamaan toivomasi arvosanan yo-kokeesta.

1

Laadukkaat materiaalit

Laaja-alainen ja kattava Preppaaja kokoaa lyhyen matematiikan tärkeimmät sisällöt jäsenneltyyn pakettiin. Materiaalin viimeisessä luvussa on kootut ohjelmisto-ohjeet.

2

Videot syventävät osaamistasi

Ohjevideoissa käydään läpi keskeisiä käsitteitä ja tärkeitä näkökulmia matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

3

Monipuoliset eritasoiset tehtävät

Materiaalissa on laaja kirjo monenlaisia tehtäviä. Saat selkeän ja hyvän tuen vastata yo-kokeen A- ja B-osan tehtäviin hyödyntäen niissä käytettäviä ohjelmistoja. Tehtävien kattavat mallivastaukset avaavat yo-kokeessa tarvittavia perusteluja.

4

Valmis kertausaikataulu

Preppaajassa on valmis kahdeksan viikon aikataulu, jota noudattamalla saavutat asettamasi tavoitteet ja ehdit kerrata kaikki keskeiset asiat. Kertaamista tukevat valmiiksi ehdotetut tehtäväsarjat, jotka mukautuvat tavoitteiden ja kertaustarpeiden mukaan.

5

Kurssitodistus

Saat Preppaajan kurssitodistuksen helposti jaettavana linkkinä. Suorituksen antamisesta päättää aina oppilaitos.

6

Lyhyen matematiikan Preppaajan tekijät: Tomi Hoviaro

Kurssin opettaja

Tomi Hoviarolla on pitkä kokemus matematiikan opettamisesta ja opiskelijoiden valmistamisesta matematiikan ylioppilaskirjoituksiin päivälukiossa, nettilukiossa ja valmennuskursseilla. Tomi on myös tämän oppimateriaalin yksi kirjailijoista.

“Kertaa itsenäisesti omaan tahtiin! Opastan sinua videoilla keskeisten sisältöjen ja käsitteiden hallinnassa. Voit valita sopivia tehtäviä tavoitteidesi mukaan. Eritasoisia tehtäviä on runsaasti. Olisin itsekin toivonut tällaista yo-kokeisiin valmistautuessa!”