Kertaa yo-kokeisiin

Kemian Preppaaja

Kemian kertauskurssin avulla kertaat näppärästi koko lukion kemian oppimäärän keskeisimmät sisällöt. Kurssin monipuoliset tehtävät kattavat niin vanhoja yo-tehtäviä kuten myös valintakokeisiin valmentavia tehtäviä. Opettajien laatimat opetusvideot auttavat sinua ilmiöiden ymmärtämisessä ja ylioppilaskokeisiin valmistautumisessa. Ja ei muuta kuin iloa kertaamiseen!

Laadukas kertauskurssi auttaa onnistumaan

Kemian Preppaaja -kertauskurssi pohjautuu suosittuun Studeon kemian kertausmateriaaliin, ja se sisältää lukion kemian pakollisten ja syventävien opintojaksojen keskeiset sisällöt. Preppaaja auttaa sinua kertaamaan itsenäisesti ja saavuttamaan toivomasi arvosanan yo-kokeesta.

1

Runsaasti tehtäviä mallivastauksineen

Kemian opetuksen ammattilaiset ovat laatineet valtavan määrän tehtäviä kertaamiseen. Joukossa on myös vanhoja yo-koetehtäviä ja valintakokeisiin valmistavia tehtäviä. Tehtävien yksityiskohtaiset ja selkeästi pisteytykseen ohjaavat mallivastaukset auttavat vastaustekniikan kehittämisessä.

2

Kertausaikataululla ja tehtäväpoluilla rytmiä valmistautumiseen

Preppaajan opettajat ovat laatineet sinulle kahdeksan viikon kertausaikataulun, jonka avulla voit suunnitella ja jaksottaa opiskeluasi tehokkaasti. Opintojaksolla on mahdollista valita erilaisia tehtäväpolkuja, joita noudattamalla pääset itsellesi asettamiisi tavoitteisiin.

3

Opetusvideoiden avulla kohti syvempää ymmärrystä

Preppaajan opetusvideot tukevat oppimisessa. Videoiden avulla pääset luvun opiskelussa alkuun ja kertaat opittua. Opetusvideoissa nostamme esiin keskeisimpiä sisältöjä ja autamme tehtävien ratkaisujen ymmärtämisessä. Ohjelmistovideot ohjaavat sinua kemian ylioppilaskirjoituksissa käytössä olevien sovellusten tehokkaaseen hyödyntämiseen.

4

Kurssitodistus

Preppaajan kurssitodistuksen saat helposti jaettavana linkkinä. Suorituksen antamisesta päättää aina oppilaitos.

5

Kemian Preppaajan tekijät: Suula Arppe, Elina Lieko ja Jari Ahonen

Kurssin opettajat

Kurssilla on kolme eritaustaista opettajaa: fysikaalisen kemian filosofian maisteri Suula Arppe, analyyttisen kemian diplomi-insinööri Elina Lieko ja orgaanisen kemian filosofian lisensiaatti Jari Ahonen. Yhteensä opettajakolmikolla on kokemusta kemian opetuksesta ja ylioppilaskirjoituksiin valmentamisesta jo yli 40 vuotta. He ovat Studeon oppikirjailijoita, joilla on erittäin hyvä käsitys kemian ylioppilaskokeen vaatimuksista ja taito esittää vaikeatkin asiat selkeästi ja ymmärrettävästi.

   

“Preppaaja on paras tuki kemian itsenäiseen kertaamiseen! Opiskelu sujuu loistavasti valmiin lukusuunnitelman ja valittujen tehtävien avulla. Videoiden ja mallivastausten avulla opit oikean vastaustekniikan ja menestyt upeasti ylioppilaskirjoituksissa tai valintakokeessa. Aloita kertaaminen vaikka heti Preppaajan avulla!“